08.01.2021

Pandemi Sürecinde Aile Eğitimleri

Diyanet İşleri Başkanlığımızca, Kur'an ve sünnet eksenli sahih dini bilgi çerçevesinde “ailenin kurulması, korunması ve güçlendirilmesi” konularında çeşitli çalışmalar gerçekleştirilmektedir.

İl Müftülüğümüzün ilgi yazısıyla, 2020 yılında başlayan ve halen devam etmekte olan küresel boyutta yaşanılan salgın döneminde, insanların evde kalma sürelerinin uzaması nedeniyle yüz yüze eğitimleri aksattığı ve uzaktan eğitimi zorunlu kıldığı ifade edilerek, bu dönemin sağlıkla atlatılabilmesi, aileyi ayakta tutan değerlerin canlı tutulmasını sağlamak maksadıyla; "Pandemi Sürecinde Aile Eğitimleri Projesi" nin ikinci dönemi 02 Ocak -31 Mart 2021 tarihleri arasında her hafta Çarşamba İstanbul Müftülüğü ADRB Bürosu sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak programlarla gerçekleştirilecektir.