14.05.2019

HACI NİYAZİ VE HACIMUAMMER ALBAYRAK CAMİİ AÇILIŞI

03.05.2019 tarihinde Çanta Sancaktepe Mahallesinde Hacı Niyazi ve Hacı Muammer Albayrak Camisi, ilk kılınan Cuma namazıyla birlikte ibadete açıldı.

Açılış törenine Kaymakamımız Ali PARTAL, İstanbul Milletvekili Tülay KAYNARCA, Hatay Milletvekili Hacı Bayram TÜRKOĞLU, Silivri Belediye Başkanı Volkan YILMAZ, İlçe Jandarma Komutanı Güngör KIRASLAN, İlçe Müftüsü İdris ÇATMAKAŞ, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, hayırsever Muammer ALBAYRAK, Niyazi ALBAYRAK ve vatandaşlar katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende Kuran-ı Kerim tilaveti yapıldı.

Açılış konuşmaların ardından ilçemize Hacı Niyazi ve Hacı Muammer Albayrak Camisini kazandıran hayırseverler, Hacı Niyazi Albayrak, Hacı Muammer Albayrak ve eserin mimarı Erkan Güngör'e protokol tarafından plaket takdim edildi.  Plaket töreninin akabinde cami ibadete açılarak, ilk Cuma namazı kılındı.