27.11.2018

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI PROGRAMI

Mevlid-i Nebi Haftası münasebeti ile, 19 Kasım Pazartesi günü Esentepe Mustafa Fahri Anıl Camii'nde hanımlara yönelik bir program düzenlendi.

Silivri İlçe Vaizi Hatice Kocaoğlu ve Müftülük bünyesinde görev yapmakta olan  Kur'an Kursu öğreticilerinin birlikte hazırlamış olduğu programın teması "Hz. Peygamber ve Gençlik" idi. Programda görev alan öğreticilerimiz Emine Demiroğlu, Emine Taşçı, Esin Korucu, Mahperi Subaşı, Feyza Zeynep Şenormancı, Hatime Kengil, Sümeyye Altun, Feyza Şimşek, Nermin Emiroğlu ve Vahide Özkaraca; gerçekleştirdikleri Kur'an tilaveti, hatim duası, şiir ve ilahilerle hanımlara duygu dolu anlar yaşattılar. Silivrili hanımlar böyle bir programda biraraya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getirip, hanımlara yönelik bu tarz programların devam etmesi temennisi ile ayrıldılar.