Diyanet Gençlik Silivrinin düzenlediği; 20 takım, 240 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen 2025 yılı yaz Kur’an Kursları arası kardeşlik futbol turnuvası, heyecan dolu maçlara sahne oldu.
Turnuva final maçlarında ise; Küçüklerde ve Büyüklerde Alipaşa Camii Takımı şampiyon oldu.
Silivri İlçe Müftüsü İsa Sağlam, "Katılım sağlayan tüm takımlarımıza, öğrencilerimize ve destek olan kıymetli hocalarımıza ayrıca maddi manevi katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.
Silivri İlçe Kaymakamı Tolga Toğan Kardeşlik Turnuvasında gayret ve öz verili çalışmalar gösteren görevli hocalara plaket takdim etti.
Kardeşlik Turnuvası ödüllerini, Silivri İlçe Kaymakamı Toğan, Müftü Sağlam ve İstanbul Gençlik Ve Spor İlçe Müdürü Seyithan Dağıstanlı tarafından öğrencilere takdim edildi.
Kaymakam Toğan, dini bilgiye erişimde Diyanetin önemini vurguladı.
Silivri İlçe protokolü, öğrenciler ve velilerce büyük ilgiyle takip edilen turnuva, çocuklara sporla kardeşlik ruhunu yaşattı.
Kardeşlik Turnuvası Ödül Programı ikramla son buldu.