23.02.2023

İstanbul`da İlçe Müftüleri Toplantısı Gerçekleşti

Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen İlçe Müftüleri Toplantısı, İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş’un riyasetinde gerçekleştirildi.

İl Müftülüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantı, İstanbul İl Müftü Yardımcısı Ahmet Aktürkoğlu`nun Kur’ân-ı Kerim tilavetinin ardından Müftü Arpaguş`un gündeme dair konuşması ile başladı.

Başkanlığın deprem bölgesindeki çalışmalarına katılan İl Müftü Yardımcısı Zekeriya Bülbül ve İlçe Müftüleri, bölgeye dair izlenimleri, Başkanlığın arama kurtarma, manevi destek, yardım, cenaze ve diğer hizmetleriyle ilgili görüş ve değerlendirmelerini paylaştı. Toplantıda ayrıca il genelinde KYK ve diğer kamu kurumlarına yerleştirilen depremzedelere yönelik Manevi Danışmanlık ve Rehberlik Hizmetleri ve TDV aracılığı ile deprem bölgesine yönelik il genelinde gerçekleştirilen insani yardımlar konusu da ele alındı.

Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen toplantı, diğer gündem maddelerinin değerlendirilmesiyle sona erdi.