26.01.2023

İstanbul`da Regaib Coşkusu

Üç ayların müjdecisi olarak kabul edilen Regaip Kandili münasebetiyle İstanbul İl Müftülüğünce Beşiktaş Büyük Mecidiye (Ortaköy) Camii'nde program düzenlendi.

Düzenlenen programda Regaib Kandili'nin anlam ve önemine dair konuşan İl Müftü Yardımcısı İsa Aktaş; “Son günlerde ilahi kitabımıza yapılan saldırılar karşısında bize düşen Kur`an-ı Kerim`e sahip çıkmaktır. Kur`an`ı okuyacağız, anlayacağız ve hayatımıza tatbik edeceğiz. Allah'ın Rasulünün hayatı zaten canlı Kur'an idi. Biz de öyle olmaya gayret edeceğiz. Dinimize ve ibadetlerimize sahip çıkacağız. Regaib gecenizi tebrik ediyorum.” dedi.

Kur'an-ı Kerim tilavetlerinin ardından Mevlid-i Şerif ve ilahiler okundu. Program Beşiktaş İlçe Müftüsü İsmail Yıldız`ın yaptığı dua ile sona erdi. Program sonrası ise TDV İstanbul Şubesince ikram yapıldı.

Program Tvnet ’ten canlı olarak yayınlandı.