25.01.2023

Müftülükten Personele Diksiyon Eğitimi

İstanbul İl Müftülüğü tarafından "Güzel Konuşma ve Diksiyon Kursu" düzenlendi.

İstanbul İl Müftülüğü ile TRT İstanbul İl Müdürlüğü tarafından personele yönelik “Güzel Konuşma ve Diksiyon Kursu” gerçekleştirildi.

Nuruosmaniye Ek Hizmet Binası’nda düzenlenen kursa, 25 personel katıldı.

Kurs, TRT Radyo ve Haber Spikeri Dr. Elif Karahan Toker tarafından verildi.

Kursun ilk dersinde personele hitap İl Müftü Yardımcısı Huriye Akbıyık, "Müftülüğümüzce, vatandaşlarımıza yönelik başlatılan ‘Sesli Kütüphane’ etkinlikleri kapsamındaki kursun personelimiz için faydalı olmasını diliyorum. 17 Ocak-07 Mart 2023 tarihleri arasında sekiz hafta boyunca salı günleri gerçekleşecek eğitimler sadece sesli kütüphanemizin geliştirilmesinde katkı sağlamakla kalmayacak, din hizmetlerini toplumumuza ulaştırma noktasında da faydalı olacaktır. Din hizmetlerinde başarılı olabilmenin yolu muhatabımıza en güzel şekilde ulaşmaktan geçiyor. Eğitimlere katılan tüm personelimize ve eğitimleri verecek olan TRT Radyo ve Haber Spikeri Dr. Elif Karahan Toker’e teşekkür ediyorum." dedi.