10.08.2022

Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışması İstanbul Bölge Elemesi Yapıldı

“Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlama Etkinlikleri” çerçevesinde din görevlileri arasında düzenlenen “Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışması” İstanbul bölge elemesi yapıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 2022 yılı “Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlama Etkinlikleri” çerçevesinde düzenlediği “Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışması” İstanbul bölge elemesi için oluşturulan komisyonda Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü İrşad Hizmetleri Daire Başkanlığı Başkanı Zekeriya Abduazizoğlu, İstanbul İl Müftü Yardımcısı İsa Aktaş, Zeytinburnu İlçe Müftüsü M. Münip Şallıoğlu, Dr. Mesut Çakır ve İstanbul Haseki Reisülkurra Abdurrahman Gürses Eğitim Merkezi Eğitim Görevlisi Abdullah Özkan görev aldı.

İstanbul Müftülüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilen “Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışması”nda Bayrampaşa Kartaltepe Yeşil Camii Müezzin Kayyımı Ebubekir Babacan birinci oldu.

Yarışmada birinci olan Babacan Türkiye Finaline katılmaya hak kazandı.