15.07.2022

15 Temmuz Şehitleri Edirnekapı Şehitliğinde Anıldı

İstanbul Müftülüğü Edirnekapı Demokrasi Şehitliği’nde “15 Temmuz Şehitlerini Anma Programı” düzenledi.

Programa İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 1. Ordu ve İstanbul Garnizon Komutanı Korgeneral Kemal Yeni, Vali Yardımcıları, İl ve İlçe Protokolü, İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları, İstanbul Müftü Vekili Ahmet Aktürkoğlu, Fatih İlçe Müftüsü Hüseyin Baş, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile şehit aileleri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Ayasofya-ı Kebir Camii Şerifi İmam-Hatibi Ferruh Muştuer’in Kur’ân-ı Kerim Tilavetinin ardından İstanbul Müftü Vekili Ahmet Aktürkoğlu’nun duasıyla başlayan tören sonrasında Vali Yerlikaya ile beraberindeki heyet, şehit kabirlerini ziyaret ederek karanfil bıraktı.

Program, Vali Yerlikaya’nın şehit ailelerine başsağlığı dileklerini sunmasıyla sona erdi.