01.07.2022

Etkili Hutbe Sunumu ve Ezanı Güzel Okuma Yarışması İstanbul Elemesi Yapıldı

Din görevlileri arasında düzenlenen “Etkili Hutbe Sunumu Yarışması” ve “Ezanı Güzel Okuma Yarışması” İstanbul elemesi yapıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 2022 yılı “Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlama Etkinlikleri” çerçevesinde düzenlediği Etkili Hutbe Sunumu Yarışması ve Ezanı Güzel Okuma Yarışması İstanbul elemesi gerçekleştirildi.

İstanbul İl Müftülüğü tarafından oluşturulan komisyon maharetiyle Süleymaniye Camii'nde gerçekleştirilen Etkili Hutbe Sunumu Yarışması’nda Muharrem Zengin birinci, Ömer Uslu ikinci, Ali Kakşi üçüncü oldu. Ezanı Güzel Okuma Yarışması’nda ise Enes Özsoy birinci, Mustafa Özdemir ikinci, Ahmet Altuntaş üçüncü oldu.

Yarışmada dereceye giren yarışmacılar bölge finaline katılmaya hak kazandı.

Dereceye giren yarışmacılara çeşitli hediyelerin verilmesiyle program sona erdi.