28.06.2022

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Türkiye Diyanet Vakfı'na Kurban Vekaleti Verdi

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Türkiye Diyanet Vakfı’nın (TDV) “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” sloganıyla sürdürdüğü vekaletle kurban organizasyonuna destek olmak adına TDV İstanbul Şubesi’ne kurban vekaleti verdi.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'yı makamında ziyaret eden İstanbul Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı İstanbul Şubesi Başkanı Prof. Dr. Safi Arpaguş, Diyanet İşleri Başkanlığı ve TDV iş birliğinde, “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” sloganıyla sürdürülen vekaletle kurban organizasyonu hakkında bilgi verdi.

Vali Ali Yerlikaya, vekaletle kurban organizasyonuna destek olmak adına TDV İstanbul Şubesine kurban vekaleti verdi.

Müftü Safi Arpaguş, yapmış olduğu kurban bağışından dolayı Vali Yerlikaya'ya teşekkür etti.

Ziyarete, Türkiye Diyanet Vakfı İstanbul Şube Yöneticisi Mehmet Fatih Sönmez’ de iştirak etti.