28.06.2021

İstanbul Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü olarak Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışmasına katılan tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz.

İstanbul Müftülüğünün bu yarışmada başarı sıralamasına göre ilk 55 kişiye öngördüğü burs ödülü için şu kriterlere göre karar verilmiştir:

🔷Yarışmanın ödül kategorisi başkanlıkça kız-erkek olarak düzenlenmiştir.
🔶Sistem üzerinden görmüş olduğunuz sıralamanız Başkanlıkça yapılan düzenlemeye göre kız-erkek olarak ayrı kategorilerdeki  sonucunuzdur.
🔷 İstanbul Müftülüğü tarafından ilk 55 kişiye verilecek olan ödül, kız-erkek birlikte değerlendirilerek oluşturulan ortak bir liste çerçevesinde verildiği için sistem üzerinde gördüğünüz sıralama ile genel liste arasında farklılık oluşmaktadır.
🔹Derecelendirme doğru cevaplar üzerinden yapılmış olup, yanlış ya da boş bırakılan sorular değerlendirmeye alınmamıştır.
🔸Başkanlık tarafından Yarışma Usul ve Esaslarında belirtildiği üzere, sıralamada eşitlik durumunda yaşı büyük olanlara öncelik verilmiştir.
♦️Sonuçlara itirazlar İl Müftülüğüne yazılı olarak yapılacak olup son itiraz süresi 5 Temmuz Mesai bitimine kadardır.

Peygamberimizi tanımak, anlamak, hayatımızı O'nunla anlamlı kılmak için yola çıktığımız kaybedeni olmayan bu yarışmaya gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz.