07.07.2020

İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan, Türkiye Diyanet Vakfı’na Vekâlet Yoluyla Kurban Bağışında Bulundu

İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan, Türkiye Diyanet Vakfı’nın “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” sloganıyla sürdürdüğü vekâletle kurban organizasyonuna destek olmak adına kurban vekâletini Türkiye Diyanet Vakfı İstanbul Şubesine verdi.

Başsavcı Fidan’ı makâmında ziyaret eden İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Maşalı ve Türkiye Diyanet Vakfı İstanbul Şube Yöneticisi Mehmet Fatih Sönmez, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde, “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” sloganıyla sürdürülen vekâletle kurban organizasyonu hakkında bilgi verdi.

Emeği geçenlere teşekkür eden Başsavcı Fidan, kampanyaya katılımın yüksek olması temennisinde bulundu.

Müftü Maşalı, Türkiye Diyanet Vakfı’na yapmış olduğu kurban bağışından dolayı Başsavcı Fidan’a teşekkür ederek bağış makbuzunu takdim etti.