09.08.2019

İstanbul Müftülüğü’nde Bayramlaşma programı

İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Maşalı, Kurban Bayramı dolayısıyla müftülük personeli ile bir araya gelerek bayramlarını tebrik etti.

Göreve kısa bir süre önce geldiğini belirten İstanbul Müftüsü Maşalı, “Gönül olarak kendimi ait hissettiğim bu camiaya müntesip olmaktan onur duyuyorum. Bayramlar bir araya gelme ve mutlulukları paylaşma vesilesidir. Cenab-ı Hak aramızdaki uhuvvet ve muhabbeti pekiştirsin inşallah.” dedi.

İstanbul Müftüsü Maşalı, şunları söyledi:
 “Bir kurumda yürütülen mesai muhabbet üzerine kurulu değilse kaydadeğer bir çalışma olmaz. Çünkü bu durumda işin içine ruh, sevgi ve gönül girmez. Orada yapılan iş şekilden ibaret kalır. Arzu ederim ki, burada hep birlikte yapacağımız çalışmalarda aramızda öncelikle saygı ve muhabbet ilişkisi olsun. Böylece çalışmalar daha güzel olacak ve kuruma aidiyetimiz güçlenecektir. Kendimizi ruhen ait hissetmediğimiz bir kurumda yürüteceğimiz çalışmaların beklenen düzeyde olmayacağı kesindir. Bu vesileyle Cenab-ı Hakk’tan görev yaptığımız süre içerisinde faaliyetlerimizin hepsini karşılıklı saygı, sevgi ve muhabbet üzerine olmasını temenni ediyorum. Rabbim bayramınızı hayırlı, uğurlu ve mübarek eylesin. Ailenizle, çocuklarınızla, sevdiklerinizle daha nice bayramlara ulaşmayı Cenab-ı Hakk nasip eylesin.”

İstanbul Müftüsü Maşalı, konuşmanın ardından tüm personelle selamlaşarak bayramlarını tebrik etti. 09.08.2019