14.05.2019

Sevgi Evleri’nde kalan gençlerle iftar buluşması

İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, İstanbul’daki Sevgi Evleri’nde kalan gençler ve çocuklarla iftar yemeğinde biraraya geldi.

İstanbul Müftülüğü Tabhane Ek Hizmet Binası’nda gerçekleşen programda gençlere ve çocuklara hitap eden İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, “İftar davetimizi kabul ederek, bugün burada olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, hoşgeldiniz. Sizin cıvıl cıvıl varlığınız, meclisimize ve mekanımıza güzellik, bereket kattı.  Ramazan’ın varlığını bir kere daha gönlümüzde, zihnimizde ve kalbimizde yoğun bir şekilde hissettik. Sizler bizim ümidimiz, duamız, geleceğimizsiniz. Sizlere dua ediyoruz. İnşallah ileride güzel ve büyük insanlar olur, bu memlekete ve millete hizmet edersiniz.” dedi.

Programa İstanbul Müftü Yardımcıları Musa Bilgiç, Mustafa Yavuz, Ömer Erden, Bahri Şamat ve Halime Yıldız ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdür Yardımcısı Mustafa Kök, İl Şube Müdürü Davut Bozkurt ve Sevgi Evleri’nde kalan öğrenciler katıldı. 14.05.2019