16.07.2024

İstanbul'da 15 Temmuz şehitleri için "253 hatim" programı düzenlendi

15 Temmuz Şehitlerini Anma Etkinlikleri İstanbul Valisi Davut Gül ve il protokolünün katılımlarıyla Edirnekapı’da 15 Temmuz şehitliği ziyareti ile başladı. Gün boyu şehitlikte okunan hatm-i şerifin duası yapıldı.

15 Temmuz 2016'daki FETÖ'nün hain darbe girişiminde şehit olanlar için 6 camide "253 hatim" programı düzenlendi. Öğle namazı sonrası Ayasofya-i Kebir Camii Şerifinde düzenlenen programda 15 Temmuz Şehitleri için okunan hatm-i şerifin duası İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş tarafından yapıldı.

Etkinlikler, akşam saatlerinde ise Fatih Saraçhane’de İstanbul Valiliği tarafından “15 Temmuz Şehitlerini Anma Programı” ile devam etti. İstanbul Müftülüğü Ayasofya Hafızlar Topluluğu tarafından ilahi ve kasideler okundu. Program sala ve dua ile sona erdi.

16072024-253-hatim