20.03.2024

İstanbul Valisi Gül, Din Görevlileri ile buluştu.

İstanbul Valisi Davut Gül Sarıyer İlçe Müftülüğü bünyesinde görev yapan din görevlileriyle bir araya geldi.

Program Hacı Müşire Karakuş Camii Müezzin Kayyımı Selahattin Çınar'ın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Akabinde Sarıyer İlçe Müftüsü Mehmet Muslu, Sarıyer'deki projelerden ve yapılan çalışmalardan bahseden sunum gerçekleştirdi.

Yaşar Kemal Kültür Merkezi konferans salonunda düzenlenen Din Görevlileri Buluşması'nda İstanbul Valisi Davut Gül'e, Sarıyer Kaymakamı Ömer Kalaylı, İstanbul İl Müftü Yardımcısı Arif Cevlek ve Sarıyer ilçe Müftüsü Mehmet Muslu eşlik etti.

Vali Davut Gül, Din görevlilerimize söz vererek taleplerini dinleyerek notlar alan Vali Gül, din hizmetinin nasıl daha sağlıklı verilebileceği ile ilgili görüş ve önerileri dinledi.

Toplantı, Vali Gül’e hediye takdimi ile sona erdi.