18.01.2023

Sarıyer Müftülüğü Kadın Kollarından Baston Hediyesi

7 – 14 Ocak tarihleri arsında kutlanan “Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası" münasebetiyle Sarıyer Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Sarıyer Şubesi Kadın Kollarının birlikte yapmış oldukları çalışma neticesinde daha önce Kilyos'ta bulunan ve Beyoğlu'na taşınan Veysel Vardal Görme Engelliler Okulunda okuyan tüm öğrencilere hafta münasebetiyle baston hediye edildi.

Öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek bastonlarını teslim eden Sarıyer İlçe Müftüsü Mehmet Muslu, müftülük olarak her zaman engellilerin yanında olduklarını vurguladı. Öğrencilerle sohbet ederek tek tek hal ve hatırlarını sorduktan sonra İlçe Müftülüğü mesleği hakkında kısaca bilgiler verdi.

Gerçekleştirilen etkinliğe İlçe Müftüsü Mehmet Muslu ile birlikte ADRM Vaizi Fatma Eto, Engelli Koordinatörü Kur’an Kursu Öğreticisi Nuray Kavraz, TDV Kadın Gönüllülerinden Hamiyet Kırmızı, Okul Müdürü Müjdat Kalkan bastonları öğrencilere takdim ettiler.

Bastonlarını alan öğrencilerin teşekkürleri ve okul idaresinin memnuniyet ifadeleri ile program sona erdi.