30.04.2021

HAFIZLIK AŞKI ENGEL TANIMADI

Sarıyer İlçe Müftülüğü Mekke Nur Erkek Kur’an Kursu öğrencilerinden yüzde 75 engelli Muhammet Samet ŞİMŞEK hafızlığını tamamladı.

Sarıyer İlçe Müftülüğü Mekke Nur Erkek Kur’an Kursu öğrencilerinden yüzde 75 engelli Muhammet Samet ŞİMŞEK pandemi döneminde başladığı Hafızlığını bir yıl gibi kısa bir süre içerisinde tamamlayan hafız için “Hafızlığı Tamamlama Töreni” düzenlendi.

M. Samet ŞİMŞEK engeline rağmen bıkmadan usanmadan gayret göstererek pandemi döneminde içerisindeki bu zor süreç içerisinde mercek yardımıyla büyüttüğü ayetleri ezberleyerek hıfzını tamamladı. Hafız Samet’in hafızlığını tamamlaması hasebiyle İlçe Müftüsü Oğuzhan KADIOĞLU’ nun katılımıyla düzenlenen “Hafızlığı Tamamlama Proğramında” son sayfalarını hocalarına ve İlçe Müftüsü KADIOĞLU’na okuyan ŞİMŞEK tamamladığı Hatminide merhum babası ve hafızlığını tamamlamasında emeği geçen hayır sahiplerine ithaf ederek Müftü KADIOĞLU'nun hatim duası ile program sona erdi.

Proğram sonunda İlçe Müftüsü ve hocaları hafıza bundan sonraki hayatında başarılar dileyerek hediye takdim edildi.