11.09.2020

İstinye Melek Akdağ Yatılı Kız Kur'an Kursu İlk Hafızını Yetiştirdi

Zeynep Erva DEMİRLİ Sarıyer Müftülüğü Melek Akdağ Yatılı Kız Kur'an Kursunda hafızlığını normalden daha kısa bir sürede tamamlayarak hafızlık diplomasını aldı. 2018 Eylül ayında Sarıyer'de açılan ilk hafızlık Kız Kur'an Kursumuzun hafızlığını tamamlayan ve diplomasını alan ilk hafız öğrencimiz oldu.

İlçe Müftüsü Oğuzhan KADIOĞLU, İlkler önemlidir, bundan sonra yetişecek hafızların sevabından hayır umarız diyerek Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Sn. Kadir DİNÇ'in öğrencinin  anne ve babalara göndermiş olduğu mektubu okuyarak hocası Kevser YUSUFOĞLU ile birlikte Hafızlık Diploması ve hediye takdim edildi.

27/10/2008 doğumlu Zeynep Erva Demirli aynı zamanda Mehmet Sevim ulusal İmam Hatip Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisidir. Öğrencimizi, öğretmenlerimizi, ailesini ve hayırseverlerimiz i tebrik ediyoruz.