22.04.2020

Cami Ayakkabılık Rafları Market Rafına Çevrildi

COVID-19 ile mücadele kapsamında oluşturulan Sarıyer Vefa Sosyal Destek Grubu çalışmaları kapsamında Mahallelerimizde din görevlilerimiz aktif bir şekilde çalışmalarına devam ederek yaşlı, kronik hasta, engelli ve ihtiyaç sahibi ailelere Türkiye Diyanet Vakfı Sarıyer Şubesi aracılığı ile yardımlar ulaştırmaktadır.  Yeni Koronavirüs'ün (COVID-19) ülkemizde yayılmasına engel olmak, etkilerini en aza indirmek için alınan tedbirler kapsamında tüm camilerimiz cemaatle toplu olarak namaz kılmaya kapatılmıştır. Toplu İbadete kapatılan camilerimizden Yeşilevler Hacı Rıfat Şükrü Dedeman Cami İmam-Hatibi Abdulsamet ÇAKIR “Sadaka Taşı” kültüründen etkilenerek caminin ayakkabılık raflarını  "İmkanı Olan İkram Etsin, İhtiyacı Olan Alsın" sloganıyla market rafına dönüştürdü.