31.01.2019

Sarıyer Müftülüğünden Gençlere Kültür Gezisi

Sarıyer Müftülüğü Gençlik koordinatörlüğü ve TDV Sarıyer Şubesi  katkılarıyla ilçede her caminin ve kuran kursunun yetim kardeşi olsun kampanyasında ki 204 öğrenci ve velilerine yönelik istanbul içi tarih ve kültürümüzü tanımaya yönelik kültür gezisi düzenlendi. 2019 yılının Prof. Dr. Fuat Sezgin yılı olması münasebetiyle İstanbul Bilim ve Teknoloji Müzesi gezildi ve Merhum Prof. Dr. Fuat Sezgin Hocanın kabri basinda  hatim duası yapıldı programa İlçe müftüsü Oğuzhan Kadıoglu da katılarak öğrencilerle hasbihal etti. Kadıoglu çocuklara hitaben "Dogu ve batı arasında Müslümanların başının dik olması ve asla kompleks içerisinde değil tarihimizden ders alarak geleceğimizi planlamamız  gerekir"dedi.