23.05.2017

Bağımlılıkla Mücadele

Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun Düzenlediği Bağımlılıkla ilgili Mücadele Programı

Sarıyer İlçe Müftülüğü ve Sarıyer Toplum Sağlığı Merkezi'nin birlikte düzenlediği 'Bağımlılıkla Mücadele ' konulu programımız 23.05.2017 tarihinde gerçekleştirildi.

Konu tıbbi ve dini boyutlarıyla ele alındı. Konunun dini boyutunu anlatan Merkez Camii Kız Kur'an Kursu Öğreticisi Fatma ETO, bu mücadelede akıl ve iradenin önemine vurgu yaparak aileleri duyarlı ve dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Konunun tıbbi boyutunu ele alan Uzman Hemşire Bilgenur BAYRAKTAR ise dikkat çekici örneklerle bağımlılığın insan bedeninde oluşturduğu yıkıcı hasarları anlattı.

Merkez Kur'an Kursu Öğreticisi Mediha Görgen'in sunumuyla gerçekleşen programımıza Cumhuriyet Mah. Merkez Camii Kur'an Kursu Öğreticisi Ferhan Can ve Büyükdere Kara Mehmet Camii Kethüda Cami Kız Kur’ an Kursu Öğreticisi Gönül Ercivan da Aşr-ı Şerif ve ilahileriyle katkı sağladılar.

Program Sarıyerli hanımlar tarafından ilgiyle izlendi.