28.05.2024

SARIYER MÜFTÜLÜĞÜ'NDEN FİLİSTİN PROGRAMI.

Sarıyer Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Merkezi'nce Ferahevler Hacı Müşire Karakuş Camii Konferans Salonu'nda "Savaş, Göç ve Aile" adlı program düzenlendi.

Program İlçe Müftüsü Mehmet MUSLU'nun selamlama konuşması ile başladı. Akabinde TDV İstanbul Gönüllü Koordinatörü, Vaiz Meral Günel Hanımefendi konuşmalarını yaptılar.

Kur'an Kursu öğreticilerimizden Hacer İğdeci'nin ilahi dinletisi ve Hafız Gönül Ercivan'ın yaptığı tesbihat ile program devam etti.

Sarıyer Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Hatice Beyza Gökbayrak, Sudenaz Kurban, Leyla Akgül, Elif İclal Eto tarafından hazırlanan Filistin temalı gösteri esnasında duygulu anlar yaşandı. Program ADRM Koordinatörü, Vaiz Fatma Eto'nun yaptığı dua ve çiçek takdimi ile son buldu.

Ayrıca program alanında kurulan Filistin temalı ürünlerin satışının yapıldığı standdan elde edilen gelir, Filistin'e ulaştırılmak üzere TDV Filistin hesabına aktarıldı.