17.06.2020

ALAADDİNOĞLU CAMİİMİZ TEKRAR İNŞA EDİLİYOR.

İstanbul'da yaşanan deprem sonrasında hasar gören ve yıkımı gerçekleşen Sarıgazi Alaaddinoğlu camii, Sancaktepe Belediyesi ve vatandaşlarımızın katkıları ile tekrar inşa edilmeye başlandı.

Aynı yerinde tekrar inşasına başlanan Alaaddinoğlu camiinin sosyal mesafe kuralları çerçevesinde gerçekleşen temel atma törenine; Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Müftümüz Muammer Turan, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcıları, Sancaktepe Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan törende yapılan protokol konuşmalarının ardından Müftümüz Muammer TURAN tarafından yapılan dua ile Alaaddinoğlu camiinin temeli atıldı. Kurban kesiminin ardından temel atma töreni sona erdi.