29.05.2020

CUMA NAMAZINDA CAMİLERİMİZDE BULUŞTUK ve ŞÜKÜR KURBANI KESTİK

Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi  ilan edilen Covid-19 salgını sebebiyle alınan tedbirler kapsamında 16.03.2020 tarihinde camilerimizde Cuma namazı ve vakit namazlarının cemaatle kılınmasına ara verilmişti.

Son zamanlarda vaka sayılarının düşmesi ve olumlu gelişmelerin yaşanmasıyla beraber ülkemiz geneli ve Sancaktepe ilçemizde de bütün camilerimizde, sosyal mesafe kurallarına uyarak, sağlık için alınması gereken tedbirlere azami şekilde uyarak Cuma namazı milletimizin coşkulu katılımıyla ve heyecanla eda edildi.

Bu vesileyle bizleri İstanbul’un fetih günü olan 29 Mayıs’ta camilerimizle buluşturan Rabbimize şükür olarak, İlçe Müftümüz Muammer TURAN tarafından duası yapılarak, Şube Müdürü Metin AYDIN, Müftülük Murakıbı Mustafa ERSOY ve Sancaktepe Din Görevlileri Derneği Başkanı İbrahim ÇAMYAR hocamızın katılımıyla ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere şükür kurbanı kesildi.