15.04.2020

ŞİFA VE MUHAFAZA İÇİN KURBAN KESİMİ

Vefa Sosyal Destek Grubunda görev yapan hocalarımızdan Covid-19 hastalığına yakalanan 4 hocamızdan 3'ü hastanelerde tedavi gördükten sonra taburcu oldular ve şu anda kendi istekleriyle ilçemizdeki 3 adet yatılı kursumuzda ayrı ayrı karantina altında tutulmakta ve ihtiyaçları müftülüğümüzce karşılanmaktadır.

Geriye kalan 1 hocamız halen hastanede olup durumu iyiye gitmektedir.

Sancaktepe Din Görevlileri Derneği tarafından, ilçemizde görev yapan hocalarımızın da dayanışması ve dualarıyla hastaneden taburcu olan hocalarımız için şükür niyetine, hastanedeki hocamız ve tüm hasta vatandaşlarımız için şifa niyetine, Vefa Destek Grubunda görev yapan hocalarımız ve diğer hocalarımız için muhafaza niyetine ve ülkemizden ve tüm islam beldelerinden salgın hastalığın acilen def'i niyetine kurban kesildi.

Ayrıca aynı niyetlerle tüm hocalarımızın katılımı ile toplam 15 adet hatim okundu. Okunan hatimlerin duası Müftümüz Sayın Muammer TURAN tarafından icra edildi.

Rabbimiz'den kesilen kurbanın ve okunan hatimlerin kabulunü ve de salgın hastalığın bir an önce ülkemizden izalesini temenni ediyoruz.

Ayrıca bu sıkıntılı dönemde aralarında tam bir dayanışma tesis eden tüm personelimizi tebrik ve teşekkür ediyoruz.