13.03.2020

CAMİİ - GENÇLİK 2. FUTBOL TURNUVASI DÜZENLENDİ

CAMİİ - GENÇLİK 2. FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

Müftülüğümüz Gençlik Koordinatörlüğü tarafından, "Gençliğe Değer" projesi kapsamında en az 10 gençle oluşturulan Camii - Gençlik teşkilatlarına kayıtları olan gençler arasında Camii - Gençlik 2. Futbol Turnuvası düzenlendi.
Turnuvaya ilçemizde bulunan 20 Camimizin, Cami - Gençlik futbol takımları katıldı.
Turnuva, 15.02.2020 tarihinde Samandıra Hacı Müslim Yıldız Camii ve Seyit Ahmet er-Rufai cami gençliğinin kıyasıya yaptıkları maç ile başladı.
TFF sertifikalı hakemler tarafından yönetilen Camii - Gençlik 2. Futbol Turnuvası, gençlerimizin eğitimlerinin aksamaması için hafta sonları oynanan maçlarla beraber 08.03.2020 pazar günü itibariyle sona erdi.
Turnuvayı organize eden Müftülüğümüz Gençlik koordinatörlüğü yönetim kurulu üyelerine, Turnuvayı takip eden Din Hizmetleri Uzmanı Hakan AKKAYA ve Gençlik Koordinatörlüğü Sosyal faaliyetler başkanı Hüseyin AYYILDIZ'a ve Turnuvaya katılan ve gençlerimizin hazırlığını ve ulaşımını sağlayan cami görevlilerimize çok teşekkür ediyoruz.