25.03.2024

Akif Demirci Camminde Teravih Namazı

Akif Demirci Camii'nde gerçekleşen teravih namazı öncesi Sancaktepe Müftümüz Ertuğran Mehmet Soylu'nun vaazı, cemaatin manevi atmosferini güçlendirdi. Vaaz, dinî bilgiye erişimi artırmanın yanı sıra cemaatin manevi tatminini sağlamaya da yönelikti.

Teravih öncesinde yapılan bu manevi etkinlik, cemaatin bir araya gelerek birlikte dinî bilgi paylaşmasına ve manevi deneyimlerini zenginleştirmesine olanak tanıdı. Teravih sonrası ise özellikle çocuklara yönelik düzenlenen özel ikramlar, camiye gelen çocukların katılımını artırarak manevi atmosferin daha da canlı ve etkileyici olmasını sağladı.

Bu detaylar, etkinliğin cami cemaati üzerindeki olumlu etkisini vurgulamakta önem taşımaktadır.