28.03.2024

Engelsiz İftar

Müftülüğümüzce, engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak özel bir iftar programı düzenlendi. Program, İslama Hizmet ve Eğitim Vakfı Kuran Kursu'nda gerçekleştirildi ve İlçe Kaymakamımız Ahmet Karakaya ile Belediye Başkanı Yardımcısı Salih Elmas katılım sağladı.

Engelli Din Görevlilerimiz ve ilçemizde yaşayan engelli vatandaşlarımız ile aileleri, sıcak ve samimi bir ortamda buluşarak iftar yapmanın mutluluğunu paylaştılar. Müftümüz, programda Peygamber Efendimiz'in engellilere gösterdiği özel ilgiyi vurgulayarak, engelli kardeşlerimize olan sevgi ve desteğin önemine dikkat çekti.

Program, engelli vatandaşlarımızın toplumda daha fazla entegrasyonunu sağlamak ve ihtiyaçlarını anlamak adına değerli bir fırsat sunarken, vatandaşlar arasında dayanışma ve birlik duygularının güçlenmesine de katkı sağladı.