29.03.2024

Mahmut Celalettin Ökten KYK'da İftar

Sancaktepe Müftülüğü, Mahmut Celalettin Ökten KYK'daki üniversite gençlerimize yönelik özel bir iftar programı düzenledi. Programa İlçe Müftümüz Ertuğran Mehmet Soylu, Şube Müdürümüz Metin Aydın, Gençlik Koordinatörümüz ve din hizmetleri uzmanları ile birlikte din görevlilerimiz katıldı.

Gençlerimiz, programda Ney dinletisi eşliğinde Müftü Soylu ve din görevlilerimizle samimi bir sohbet ortamında buluştu. Gençlerimizin dinî ve sosyal konulardaki sorularını dinleyen Müftü Soylu ve din görevlilerimiz, onlarla yakından ilgilendi ve dertleşti. Ayrıca, Müftülüğümüz gençlere bayram harçlıkları dağıtarak etkinliğe özel bir anlam kattı.

Bu anlamlı buluşma, gençlerimizin manevi ihtiyaçlarını karşılamanın yanı sıra toplumsal dayanışmayı güçlendirmeye yönelik önemli bir adım oldu.