18.03.2024

Dualarla Şehitlerimize Vefa

Sancaktepe İlçe Müftülüğümüzce, vatan uğruna canlarını feda etmiş şehitlerimizi anmak ve hatıralarını yaşatmak amacıyla özel bir program düzenlendi. Camilerimizde, şehitlerimizin manevi huzurunda Kur’an’ı Kerim Tilavet edildi, Mevlidi Şerif okundu ve en içten şekilde dualar yapıldı.

İlçe Kaymakamımız Ahmet Karakaya, İlçe Müftümüz Ertuğran, Mehmet Soylu, Vaizimiz Zeki Bakırcıoğlu ve Din Görevlilerimizin katılımlarıyla gerçekleşen programlarda şehitlerimize olan minnet ve şükranlarımız bir kez daha dile getirildi.

Ramazan-ı Şerif'in manevi atmosferinde yapılan bu anlamlı etkinlikler, şehitlerimizin kutsal hatıralarını yaşatmak ve onların aziz ruhlarına olan vefa borcumuzu yerine getirmek adına gerçekleştirilmiştir.