05.03.2024

Zekatın Ruhu

Sancaktepe Müftülüğümüzün Konferans Salonlunda, Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge'nin sunumuyla, Din Görevlilerimize "Zekat" semineri gerçekleştirildi. Program, Musa Efendi Kur'an Kursu Öğreticisi Ahmet Yaşar'ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Sancaktepe Müftümüz Ertuğran Mehmet Soylu'nun selamlama konuşmasından sonra söz alan Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, Zekatın toplumsal önemine dikkat çekerek Türkiye Diyanet Vakfı'nın çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Zekatın önemi ve manevi değerlerin yaşanması üzerine derinlemesine düşünce ve paylaşımlar yapıldı.

Program sonunda Müftümüz Soylu, Konya İl Müftüsü Öğe'ye hediye takdiminde bulundu ve teşekkür etti. Ayrıca Konya İl Müftüsü Öge, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Külliye’sini ziyaret ederek külliyenin faaliyetleri ile ilgili bilgi aldı.