04.02.2024

Dillerimizde Dua, Dualarımızda Filistin ve Deprem

Filistinde şehit olan ve 6 Şubat 2023 Depreminde hayatlarını kaybeden kardeşlerimize dua için Sancaktepe Müftülüğüne bağlı Yaşar Cimilli Hafızlık Yatılı Kur’an Kursunda Sabah Namazı buluşması gerçekleştirildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müşavirimiz ve TDV Mütevelli Heyeti Üyemiz Sayın Doç. Dr. Fatih Kurt sohbet edip dua yaptı. Ayasofya-i Kebîr Camii İmam Hatibi Bünyamin Topçuoğlu Sabah Namazını kıldırdı ve tesbihatın ardından Kur’an Kerim tilavetinde bulundu. Sancaktepe İlçe Müftümüz Ertuğran Mehmet Soylu selamlama konuşmasını yaptı.

Programa Sancaktepe Belediye Başkanı Yardımcısı Nazım Çiftçi, Kartal Müftüsü Mehmet Öztürk, Sultanbeyli Müftüsü Hasan Erdoğan, Eğitimci ve yazar Yaşar Değirmenci, İslama Hizmet ve Eğitim Vakfı Müdürü Ahmet Kurt ve Yönetim Kurulu, Yunus Emre Camii Vakıf Yöneticileri, Vakıf / Dernek / Kurum / Kuruluş ve tüm Sivil Tolum Örgütlerimizden, Okul ve Yurt Müdürlerimizden, Din Görevlilerimizden, Kur’an Kursu Öğreticilerimizden, Cami cemaatimizden ve geleceğimizin teminatı istikbal ve ikbal yıldızlarımız kız-erkek sevgili gençlerimiz ile birlikte çok yoğun katılım sağladı.

Programın akabinde konuklara ikram verildi.