16.02.2024

Sancaktepe’den Filistin'e Umudun Yolculuğu Devam Ediyor

Sancaktepe İlçe Müftülüğümüz, Türkiye Diyanet Vakfı Sancaktepe Şubemiz ve Sancaktepe Din Görevlileri Derneğimiz tarafından Filistin'deki mazlum ve mağdur kardeşlerimize yönelik " Bir Çuval Un" yardım kampanyası başlatıldı. Yaşam mücadelesi veren Filistinli Müslüman kardeşlerimize destek olmak amacıyla gerçekleştirilen bu kampanya, toplumun geniş katılımı ve dayanışma ruhuyla önemli bir ivme kazandı.

Kampanya kapsamında, 4 tır un toplanarak Filistin'deki Müslüman kardeşlerimize ulaştırılmak üzere Mersin Limanı'ndan Filistin'e doğru yola çıktı.

Müftümüz Ertuğran Mehmet SOYLU, "Filistin'deki zorlu koşullar altında yaşam mücadelesi veren kardeşlerimizin yanında olduğumuzu ve onlara destek olmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğimizi belirtmek isteriz. Bu tür insani yardım çabaları, umarız ki Filistinli kardeşlerimizin yaralarını bir nebze olsun hafifletebilir ve onlara umut verebilir" sözleriyle kampanyanın önemine değindi.

Yardım kampanyasına destek verenlere teşekkür ederiz.