18.02.2024

Şehit Ailelerine Manevi Destek Ziyareti

İstanbul Valimiz Sayın Davut GÜL, Sancaktepe Kaymakamımız Sayın Ahmet KARAKAYA ve İlçe Müftümüz Ertuğran Mehmet SOYLU, ilçemizdeki Şehit Piyade Komando Er Bülent KARAKÖÇEK ile 15 Temmuz Şehidimiz Muhammed Fazlı DEMİR'in ailelerini ziyaret etti.

Ziyaretlerde, ilk olarak şehitlerimizin ruhları için Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldı ve Müftü SOYLU'nun samimi ve içten duaları ile şehitlerimizin ailelerine manevi destek sunuldu. Dualar sırasında şehitlerimizin fedakarlıkları ve vatanları için verdikleri kutsal hizmetler hatırlandı, ailelerin acılarına ortak olundu.

Vali GÜL, Kaymakam KARAKAYA ve Müftü SOYLU'nun bu ziyareti, devletin ve toplumun şehitlerimize olan vefasını ve minnetini bir kez daha gösterdi. Ailelerin yanında olmak, onların acılarını paylaşmak ve dualarla onlara destek olmak, Türk milletinin asırlardır süregelen milli bir geleneğidir.

Bu anlamlı ziyaretler, şehitlerimizin aziz hatıralarını yaşatmak ve ailelerine olan bağlılığımızı göstermek açısından büyük önem taşımaktadır. Devletin ve milletin birlik ve beraberliği, şehitlerimizin emanetine sahip çıkmak ve ailelerine destek olmakla güçlenir.