07.02.2024

Yol Güzel, Yolcular Güzel Rehberleride Öyle

Sosyal sorumluluk kapsamında Gençliğe Değer Ümmet şuuru ve kardeşlik ruhuyla Siyeri Nebî yarışmasında dereceye giren gençlerimiz İlçe Müftümüz Ertuğran Mehmet Soylu Başkanlığında Umre ibadetlerini yaparak Yurdumuza döndüler.

Rabbim (c. c), herbirerlerinden ve sevgili gençlerimizden anne babalarından hocalarından razı olsun inşallah.

Rabbim (c. c), gençlerimizi, Vatanımız Milletimiz, Dinimiz Devletimiz ve Diyanetimiz için, Milli ve Manevi değerlerimiz Mukaddesatımız için hayırlı hizmetlere vesile kılsın, kaderlerini güzel eylesin, hayırlı bir ömür nasip eylesin.

Rabbim (c. c), umrelerimizi, cümle ibadet ve teatimizi kabul buyursun, tekrarına erdirsin, amallerimizi salih, dua ve niyazlarımızı makbul eylesin.

“Gençliğimize Değer”, “Genç Kardeşim Sensiz Olmaz" diyen hâmilik yapan Anavatanımız 🇹🇷 ve Balkan Gençlerimizi biraraya getiren Muhterem Diyanet İşler Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ali ERBAŞ Hocamıza, Hac ve Umre Genel Müdürümüz Sayın Remzi BİRCAN Hocamıza, Mekke Ekip Başkanımız Kazım TÜRKMEN Hocamıza, Hac ve Umrede yurt içi ve yurt dışında görev yapan Başkanlık yetkililerimize,

İstanbul İl Müftümüz Sayın Prof. Dr. Safi ARPAĞUŞ Hocamıza,

Olur verip onaylayan Sancaktepe Kaymakamımız Sayın Ahmet KARAKAYA Beyefendiye,

Otobüslerle intikallerimizi sağlayan Sancaktepe Belediye Başkanımız Sayın Şeyma DÖĞÜCÜ Hanımefendiye ve Belediye Yetkililerimize,

Umrecilerimizin İş ve işlemlerini yürüten ve Sancaktepe Müftülüğümüze ve Görevlilerimize, Öğrencilerimize yardımcı olan Milli Eğitim Müdürlüğümüze,

Özellikle gerek ibadetin yapımında gerekse kafilemizin sevk ve intikallerinde rehberlik eden yardımcı olan Hocalarımıza Bünyamin Hocamıza, Muhammet Hocamıza, Cahit Hocamıza ve Mahmut Hocalarımıza,

Siyeri Nebî yarışması düzenleyerek “O’na Selam” diyen ve Umreye vesîle olan Sancaktepe Yunus Emre Cami Vakıf Yönetimine ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Ayrıca Balkan Ülkelerinden umre için gelen kardeş kafilemizin Başkanı Kosova Priştina Müşavirimiz Sayın Bünyamin Albayrak Hocamız başta olmak üzere Kafile görevlileri Zümer Hocamıza, Gökhan Hocamıza, Abdüsselam Hocamıza, Burak Hocamıza, Mehmet Ali Hocalarımıza teşekkür ediyoruz.