30.01.2023

Gençlerle Sabah Namazı Buluşması

Müftümüz Ertuğran Mehmet Soylu, Ertuğrulgazi Camii'nde düzenlenen "Sabah Namazı Buluşması" programına katıldı.

Namaz öncesi Cami Müezzin-Kayyımı Necip Ay tarafından yapılan Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan program, Cami İmam-Hatibi Abdullah Küçükosman tarafından kıldırılan namaz ve yapılan Tesbihat ile devam etti.

Gençlerin yoğunlukta olduğu programda Tesbihatın ardından cemaate hitab eden Müftümüz; gençlik zamanının en kıymetli zaman dilimlerinden birisi olduğunu, gençliğini ibadetle geçiren gençler ile kalbi mescidlere bağlı olanların Rabbimizin arşının gölgesinde gölgeleceğini ve gençken yapılan ibadetin Cenab-ı Hak'kın sevgisini kazandıracak amellerden birisi olduğunu ifade ederek; "İçerisinde bulunduğumuz Üç ayların tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, sabahın bu kıymetli vaktinde bizlerle birlikte olan siz gençlerimizi ve ailelerini tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.

Program, Müftümüz tarafından yapılan duanın ardından çorba ikramı ile sona erdi.

Akabinde yapmış oldukları hizmetlerden ve düzenlenen programdan ötürü Cami Görevlilerimize ve Dernek Yönetimine teşekkür eden Müftü Soylu, iyi niyet ve temennilerle Camiden ayrıldı.