09.07.2024

Köseoğlu Camii İnşaatı

Sancaktepe İlçe Müftümüz Ertuğran Mehmet Soylu, ilçede yapımı devam eden Köseoğlu Camii'nin inşaatını yerinde ziyaret ederek projede gelinen aşama hakkında bilgi aldı. Ziyaret esnasında Müftü Soylu, camii inşaatında görevli yetkililerle bir araya gelerek çalışmaların hızla ilerlemesi ve kalite standartlarına uygunluğu konusunda değerlendirmelerde bulundu. Müftü Soylu, camii inşaatının son durumu hakkında bilgi aldıktan sonra, projede emeği geçenlere teşekkür ederek caminin bölge halkı için önemli bir ibadethane olmasının yanı sıra sosyal merkez de olacağını ifade etti. Ayrıca, Köseoğlu Camii'nin tamamlanmasının ardından dini hizmetlerin daha etkili bir şekilde yürütülmesi ve toplumsal dayanışmanın artırılması noktasında önemli katkılar sağlayacağını vurguladı. Ziyaretin ardından Müftü Soylu, Köseoğlu Camii'nin imamı Bayram Ordukaya’yla bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede, caminin inşaat süreci, gelecekteki faaliyetler ve toplumsal katkılar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. İmam Ordukaya’yla cami inşaatının bölge halkı için büyük bir önem taşıdığını belirterek, Müftü Soylu'ya destekleri için teşekkür etti ve caminin tamamlanmasının ardından yapmayı planladıkları projeler hakkında bilgi verdi. Bu ziyaret, hem camii inşaatının ilerleyişini değerlendirmek hem de cami yönetimi ile daha yakın bir iletişim ve iş birliği kurmak açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi. Müftü Soylu'nun bu tür ziyaretleri, dini hizmetlerin etkinliğini artırmak ve toplumsal projelerin başarıyla yürütülmesini sağlamak adına büyük bir katkı sunmaktadır.