14.05.2024

Yetim Gülerse Dünya Güler

"Yetim gülerse dünya güler" şiarıyla Türkiye Diyanet Vakfı Sancaktepe Şubemiz, TDV Kadın Gönüllülerimizin öncülüğünde yetimler ve kimsesizler yararına 4 günlük bir kermes düzenledi. Kermesin açılış programına Sancaktepe İlçe Müftümüz ve TDV Sancaktepe Şube Başkanı Ertuğran Mehmet Soylu ve TDV Kadın Gönüllülerinin ev sahipliğinde, Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, belediye başkan yardımcıları, siyasi temsilciler, kamu kurumlarının yetkilileri, sivil toplum kuruluşları, din görevlilerimiz, Kur'an kursu öğreticilerimiz, birçok vatandaş ve hayırsever katıldı. Müftü Soylu, kermesin düzenlenmesinde emeği geçenlere ve etkinliğe katılan tüm misafirlere teşekkür etti. Dualar eşliğinde açılış gerçekleştirildi ve etkinlik boyunca yetimler ve kimsesizler yararına toplanan bağışlarla birlikte yardımseverlik ve dayanışma ruhu pekiştirildi. Bu tür etkinliklerin toplumun birlik ve beraberliğine katkı sağladığına vurgu yapılarak, gelecekte benzer organizasyonlara destek verilmesi temenni edildi.