10.05.2024

Mimar Sinan Kur'an Kursu Ziyareti

Sancaktepe İlçe Müftümüz Ertuğran Mehmet Soylu, Mimar Sinan Hafızlık Kuran Kursu'nu ziyaret etti. Ziyaret sırasında kurs yöneticisi Hasan Yazıcı'dan kurs hakkında detaylı bilgi aldı. Müftü Soylu, öğrencilerle bir araya gelerek onlarla sohbet etti, eğitim süreçleri ve günlük yaşamları hakkında sorular sordu. Öğrenciler de kendilerini tanıtarak, hafızlık eğitimi sürecinde yaşadıklarını paylaştılar. Müftü Soylu, öğrencilerimizin gösterdikleri azim ve gayretten dolayı onları tebrik etti ve moral verdi. Hasan Yazıcı, kursun genel işleyişi, eğitim metotları ve öğrencilerin durumları hakkında bilgi vererek, karşılaşılan sorunlar ve ihtiyaçlar konusunda istişarelerde bulundu. Müftü Soylu, eğitimin kalitesinin artırılması ve öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim alabilmeleri için gereken desteklerin sağlanacağını belirtti. Ziyaret, karşılıklı iyi dilekler ve başarı temennileriyle sona erdi.