07.05.2024

Mahmut Celalettin Ökten KYK Öğrencilerinden Müftülük Ziyareti

İlçemizde bulunan Mahmut Celalettin Ökten Yurdu öğrencileri, Manevi Danışmanımız Muaz Çağlar eşliğinde İlçe Müftümüz Ertuğran Mehmet Soylu'yu makamında ziyaret etti. Ziyarette samimi bir atmosferde sohbet edildi. Öğrenciler, manevi ve kişisel gelişimleriyle ilgili deneyimlerini paylaştı ve karşılaştıkları zorlukları dile getirdi. Müftü Soylu, gençlerin bu tür etkinliklere katılmalarının önemine vurgu yaparak, onların sorunlarını tek tek dinledi ve çözüm önerilerinde bulundu. Gençlerimizin dini ve ahlaki gelişimlerine katkıda bulunacak projeler ve etkinlikler hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaretin sonunda öğrenciler, Müftü Soylu'ya ilgi ve alakası için teşekkür ettiler ve bu tür ziyaretlerin devam etmesi temennisinde bulundular. Müftü Soylu da öğrencilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, her zaman yanlarında olduğunu belirtti.