13.03.2020

MİLLÎ ŞÂİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOY DUALARLA ANILDI…

Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla, İstiklal Marşımız’ın “Milli Marş” olarak kabul edilişinin yıldönümünde, 12 Mart 2020 Perşembe günü İlçemiz Çarşı Camii, Kaynarca Merkez Camii ve Kurtköy Merkez Camii’nde Kur’an-ı Kerim okunarak bu cennet vatanı bizlere emanet eden ecdadımız ve aziz şehitlerimiz için dua edildi.

Çarşı Camii’ndeki programa İlçe Müftümüz Hüseyin BAŞ, cami görevlileri ve çok sayıda vatandaşımız katıldı. Öğle namazı öncesi cami görevlilerimiz tarafından Yasin-i Şerif, Fetih ve Mülk sürelerinin okunduğu programda İlçe Müftümüz Hüseyin BAŞ, İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u rahmetle yad ederek merhum Akif’in dediği gibi “Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın” temennisinde bulundu. Konuşmanın akabinde başta Merhum Akif olmak üzere ecdadımız ve aziz şehitlerimiz için dua edildi.

Bu vesileyle biz de Merhum Akif başta olmak üzere bütün ecdadımızı minnetle anıyor, şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyoruz.