11.03.2020

HATİCE ANA CAMİİNDE “VATAN SEVGİSİ, BİRLİK VE BERABERLİK” KONULU PROGRAM YAPILDI…

7 Mart 2020 Cumartesi günü yatsı namazında yapılan “Vatan Sevgisi, Birlik ve Beraberlik” konulu program, İlçe Müftümüz Hüseyin BAŞ, din görevlileri, camii cemaati, mahalle sakinleri ve ailelerin katılımıyla gerçekleşti.

Pendik Müftülüğü Hatice Ana Camii’inde yatsı namazının akabinde gerçekleşen “Vatan Sevgisi, Birlik ve Beraberlik” konulu program, İlçe Müftümüz Hüseyin BAŞ’ın yatsı namazını kıldırmasıyla başladı. Kiptaş Konutları Aliya İzzet Begoviç Camii İmam-Hatibi Kurra Hafız İbrahim DENİZ’in  Kur’an tilavetiyle devam eden programda, misafir konuşmacı hocaların hocası Prof. Dr. Cevat AKŞİT “Vatan Sevgisi, Şehitlik, Birlik ve Beraberlik” konulu sohbet yaptı. Sohbet programının son kısmında, Prof. Dr. AKŞİT, vatandaşların fıkhî sorularını cevaplandırdı.

İlçe Müftümüz Hüseyin BAŞ, yaptığı teşekkür konuşmasında üniversiteden hocası olduğunu dile getirdiği Prof. Dr. Cevat AKŞİT Hocamızı Pendik’te ağırlamaktan gurur duyduğunu ifade ederek, hocamıza ve vatandaşlarımızın yoğun katılımıyla yapılan programın düzenlemesine vesile olan Hatice Ana Camii İmam-Hatibi Mehmet AYDIN’a teşekkür etti.