22.11.2018

DİN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRÜ BÜNYAMİN ALBAYRAK MEVLİD-İ NEBİ KONFERANSINA KATILDI

Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle Pendik Müftülüğümüzce Yunus Emre Kültür Merkezi’nde  “Peygamberimiz ve Gençlik” konulu konferans düzenlendi. Programa Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin ALBAYRAK konuşmacı olarak katıldı. Konferansa Pendik Kaymakamı İlhan ÜNSAL, Pendik Belediye Başkanı Dr.Salih Kenan ŞAHİN, Haseki Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Dr. Adil BOR, İlçe Müftüsü Hüseyin BAŞ, İlçe Müftüleri, Daire Amirleri ve Okul Müdürlerinin yanısıra Din Görevlileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

15 Temmuz Şehitler Camii İmam-Hatibi Nizamettin BAŞAK’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programın açılış konuşmasını İlçe Müftüsü Hüseyin BAŞ yaptı.

Ardından Pendik Belediye Başkanı Dr.Salih Kenan ŞAHİN selamlama konuşması yaptı. Daha sonra kürsüye gelen Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin ALBAYRAK  “Peygamberimiz ve Gençlik” temalı konferansını gerçekleştirdi. Program sonunda İlçe Müftüsü Hüseyin BAŞ tarafından Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin ALBAYRAK’a hediye takdimi yapıldı.