08.11.2018

DİN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRÜ BÜNYAMİN ALBAYRAK, DİNİ YAYINLAR TANITIM TOPLANTISINA KATILDI

İlçe Müftülüğümüz, Şehit Adil Büyükcengiz Anadolu İmam-Hatip Lisesi’nde Dini Yayınlar Tanıtım Toplantısı düzenledi. Programa, Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin ALBAYRAK, Adalar Müftüsü Alim ANAR, Kartal Müftüsü Mustafa BAYTAR, Tuzla Müftüsü Ali ERHUN, İlçe Müftümüz Hüseyin BAŞ ve 4 İlçeden gelen Din Görevlilerinin yanısıra Kur’an Kursu Öğreticilerimiz katıldı.

Şeyhli Tuba Erkek Kur’an Kursu Öğreticisi Selçuk ARSLAN’ın Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından, İlçe Müftüsü Hüseyin BAŞ programın açılış konuşmasını yaptı. Ardından kürsüye gelen Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin ALBAYRAK, Dini Yayınlarla ilgili sunumunu yaptı. Program personelimizin dilek ve temennilerinin Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin ALBAYRAK tarafından Başkanlığımıza sunulmak üzere dinlenmesi ile sona erdi.