12.12.2016

4-6 YAŞ KUR’AN KURSU ÖĞRETİCİLERİ EĞİTİM SEMİNERİ

İlçemiz müftülüğüne bağlı Mehmet Bayram Kur’an Kursu konferans salonunda, 11.16.2016 tarihinde, saat 09.00’da 4-6 yaş Kur’an Kursu Öğretici ve yöneticilerine yönelik Ümraniye Kemerdere Kur’an Kursu Öğreticisi Elif AYDIN tarafından “4-6 Yaş Kur’an Kursu ve Çocuk Eğitimi” konulu seminerin birincisi düzenlendi.

Programa, Pendik Müftülüğü Şube Müdürü Abdullah BARUĞ, Kur’an Kursu Öğreticileri ve yöneticileri katıldı. Şube Müdürü Abdullah BARUĞ konuşmasında; “Diyanet İşleri Başkanlığı personeli olarak bizlerin işimizin yeni başladığını, bu hususta özellikle Kur’an Kursu Öğreticileri ve cami görevlilerine daha fazla sorumluluk düştüğünü, 4-6 yaş çocuklara yönelik Kur’an Kursu eğitimi başkanlığımızın son 4-5 yıldır gündemine aldığı çok önemli konulardandır.

Bu nedenle geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza Kur’an-ı Kerimi, dini ve ahlaki konuları öğretmek ve onları eğitip geleceğe hazırlamak önem arz etmektedir.” Dedi.