12.12.2016

3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ FARKINDALIK ETKİNLİĞİ

Dünya Engelliler Günü münasebetiyle, Pendik Belediyesinin işbirliğinde düzenlenen Engelliler Özel Programında, Kur’an Kursunda bulunan İşitme Engelli 12 kursiyerimiz, Kur'an Kursu Öğreticisi Fatma KURT eşliğinde Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi Konferans Salonunda, saat 14.00’de, işaret diliyle ilahi söylediler.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programa, Pendik Müftüsü Abdülkadir KEŞVELİOĞLU, Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan ŞAHİN, Pendik Belediyesi Başkan Yardımcısı Süleyman PERGEL, çok sayıda öğretmen ve veli katıldı.

Programın en güzel gösterilerinden birisi de Pendik Müftülüğüne bağlı İspir Eğitim Vakfı Mehmet Demirok Kuran Kursu konuşan eller sınıfının işaret diliyle ortaya koydukları performansları oldu. Yetenekleri herkesin dikkatini çekti.

Programa özel ve kamuya ait engelli eğitim kurumları düzenledikleri gösterilerle katıldılar. Etkinlikte, engelliler hünerlerini göstererek ailelerine de unutulmaz anlar yaşattılar.