26.02.2024

Müftü Bilgiç, Gençlik Koordinatörlüğü toplantısına katıldı

Pendik İlçe Müftüsü Musa Bilgiç, Arslan Ayvacı Diyanet Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti.

Pendik İlçe Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Arslan Ayvacı Diyanet Gençlik Merkezi’nde toplantı düzenlendi.

Toplantıya katılan İlçe Müftüsü Musa Bilgiç, Gençlik Koordinatörlüğü tarafından ilçede gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Durmadan çalışmaya devam edilmesi gerektiğinin altını çizen Müftü Bilgiç, “İşimiz, vaktimizden çok. Bundan dolayı gençlerimizi sahih dini bilgiyle buluşturmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Mesai mefhumu gözetmeksizin özverili şekilde çalışan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Arslan Ayvacı Diyanet Gençlik Merkezi’ni gezen Bilgiç, görevlilerden yapılan etkinlik ve faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Toplantıya, Şube Müdürü Hüseyin Ünal, İlçe Gençlik Koordinatörü İbrahim Arslan, gençlik koordinatörlüğü görevlileri ve din görevlileri katıldı.