15.02.2024

Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Sedide Akbulut, 4-6 yaş Kur'an kurslarını ziyaret etti

Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Sedide Akbulut, Pendik İlçe Müftülüğüne bağlı Arslan Ayvacı Camii 4-6 Yaş Kur’an Kursu ve Kaynarca Merkez Camii 4-6 Yaş Kur’an Kursunu ziyaret etti.

Ziyarette öğrencilerle yakından ilgilenen Genel Müdür Akbulut, sınıfları tek tek gezerek öğreticilerden bilgi aldı.

Öğrencilere sorular sorarak verilen eğitimleri yerinde gören Akbulut, Kur’an kurslarında öğrencilerin kullanımına sunulan derslikler, oyun alanları, mutfak ve lavabo gibi yerleri inceledi.

Ziyarette hazır bulunan İlçe Müftüsü Musa Bilgiç, eğitimlerin müfredata uygun şekilde yürütüldüğünü belirterek ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade etti.

Akbulut, 4-6 yaş eğitiminin önemine vurgu yaparak özverili çalışmalarından dolayı öğreticilere Diyanet İşleri Başkanlığını tercihlerinden dolayı da ebeveynlere teşekkür etti.

Ziyaretlerde 4-6 yaş Kur’an kursu yöneticileri ve öğreticileri de hazır bulundu.